top of page

TESTING FØR INVESTERING

Implementering av KI-teknologi kan være kostbart, tidkrevende og kan påvirke mange deler av en organisasjon. Nemonoor støtter derfor organisasjoner som ønsker å sjekke muligheten for ulike løsninger som tar i bruk KI-teknologi

shutterstock_1667099596.jpg

Nemonoor bistår og opprettholder tilkoblinger til flere test- og eksperimenteringsfasiliteter av forskjellige slag der KI og virkningen av KI for ulike formål kan valideres og optimaliseres.

 

Dette inkluderer 3D-simuleringer av ulike slag som lar en liten produksjonsbedrift studere hvordan de kan transformere sin produksjonslinje med roboter, cobots, KI og maskinlæring og hva Industri 4.0 kan bety for dem.

 

Nemonoor har også tilgang til Living Labs for storskala testing av intelligente teknologier for energiledelse, helseapplikasjoner, smarte bygninger, smart byadministrasjon og mer.

 

Halden kommune, Hvaler kommune, Nemonoor-partnerne SINTEF, NTNU, UiO og IFE har godt etablerte laboratorier som er tilgjengelige for Nemonoor-kunder.

 

De fleste av disse anleggene har felles aktiviteter med andre nordiske partnere som RISE i Sverige og Data Factory of AI Sweden, og er knyttet til test- og eksperimenteringsanleggene som for tiden bygges opp over hele Europa.

Kontakt oss, så hjelper vi deg 

bottom of page