top of page

NETTVERK OG ØKOSYSTEMER

Nemonoor og partnere har lang erfaring innen samfunnsutvikling og nettverksbygging. De administrerer flere domenespesifikke klynger og teknologiorienterte nettverk

shutterstock_577881067.jpg

Nemonoor og partnere har lang erfaring innen samfunnsutvikling og nettverksbygging. De administrerer flere domenespesifikke klynger og teknologiorienterte nettverk.

 

Blant dem er Norsk kompetansesenter rettet mot fornybar energi, energimarkeder og digitalisering.

 

GCE Blue Maritime (klynge), NCE Blue Legasea (klynge), Smart Construction Cluster representerer lignende enheter i det maritime domenet.

 

DigitalNorway organiserer en rekke nettverk og forum av SMB-er, som søker hjelp til digitalisering generelt og KI spesielt. DigitalNorway er også partner i det nasjonale initiativet for datadeling kalt Datafabrikken som er samorganisert med et lignende initiativ under ledelse av AI Sweden.

 

Klyngen for Cluster for Applied AI med sine 60 medlemmer akselererer opptaket og anvendelsen av KI blant norske bedrifter, og knytter dem sammen med forskningsinstitusjoner, kommuner og offentlige etater. Klyngen arrangerer den internasjonale konferansen, AI+ som er rettet mot bevisstgjøring rundt KI-applikasjoner, brukssaker og tilhørende forretningsutvikling.

 

Smart Innovation Norway organiserer et eldre nettverk for 30 kommuner rundt om i Norge som forfølger «Smart City»-status der digitale teknologier og KI er kjernen. Det er også ansvarlig for Smart Arctic Network som er opptatt av miljø- og digitalteknologiske spørsmål i Norden.

 

Bevisstgjøring og opplæring er også en del av mandatet for NORA (Norwegian Artificial Intelligence Research Consortium) som organiserer forskere innen KI med fokus på både teknologiutvikling så vel som applikasjoner, og også for Norwegian Open AI Lab arrangert av NTNU.

 

Gjennom Innovasjon Norge er Nemonoor aktivt involvert i å skape et europeisk økosystem for oppstartsbedrifter og partnere, knyttet til Enterprise Europe Network (EEN) og Startup Europe, og SIN, NORA og NTNU.

Kontakt oss, å hjelper vi deg 

bottom of page